– De coach

Coaching in de breedste zin van het woord is wat ik doe en geef. Op ensie.nl staat de volgende definitie: “Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden. Dit gebeurt meestal onder leiding van een coach.”

Of het nou gaat om zingen, om hoe je in die burnout gekomen bent, of om je levensstijl. Soms kun je gewoon wat hulp gebruiken bij het formuleren van de juiste vragen. Vragen die je naar het licht leiden in plaats van verder het donker in.

Daar is een coach voor. Samen met een coach ga je onderzoeken wat je doelen zijn, in welke volgorde je ze gaat benaderen en hoe je ze gaat behalen. Je coach helpt je met het behapbaar houden van de doelen, zodat je van faal-ervaringen terug gaat naar overwinningen. Je zelfvertrouwen opbouwt en je eigen gebruiksaanwijzing weer gaat snappen.

Wil je mij als coach, dan gaan we holistisch te werk. Dat houdt in dat we zowel mentaal als fysiek gaan kijken. Holistisch betekent alomvattend. Hoe je in het leven staat, heeft effect op hoe je je voelt.

“De waarde van het geheel is groter dan de som der delen.”

Quantum Touch en Thetahealing kunnen fijne aanvullingen zijn in het coachingstraject. Beide technieken zijn bij uitstek geschikt om korte metten te maken met trauma’s die steeds de kop op steken. Quantum Touch is ook nog eens heel makkelijk zelf te leren en toe te passen.

Vanaf september 2022 komt daar ook IEMT bij. IEMT is inzetbaar wanneer je last hebt van hardnekkige gedachtes. Je hebt een nare ervaring gehad en ookal is het al een tijd geleden, steeds als je er aan denkt, word je overvallen door de nare gevoelens van toen. Je kunt heus beredeneren dat het al lang voorbij is, dat het nu allemaal beter is, maar in je lijf zit nog steeds dat nare gevoel. IEMT brengt de boel terug in perspectief. Je koppelt de emoties van toen los. Zodat je nu nog best weet hoe het toen was. Maar de ervaring is weer terug gebracht naar uitsluitend dat: een ervaring. Zonder overdaad aan emoties.
Hier kun je nog meer lezen over wat IEMT inhoudt.

Mocht je behoefte hebben aan coaching, mail me dan op petrahoning@gmail.com en dan kijken we wat er nodig is. Vanwege mijn opleiding tot IEMT-practitioner, krijg je korting op de prijs voor een sessie. Je betaalt dus in de maanden sept-dec 2022 geen € 100,- ex btw, maar slechts € 70,- ex btw! Een sessie duurt anderhalf, à twee uur.

Alle opleiding Quantum Touch heb ik gevolgd bij Quantum Touch Nederland.

Alle opleiding Thetahealing heb ik gevolgd bij Katinka Tchernova.

Van december 2021 tot december 2024 ben ik in opleiding tot klassiek homeopate bij Katja Schoot – Uiterkamp.

Van september tot en met december 2022 volg ik de opleiding tot IEMT-practitioner bij Anne ten Brinke.

Van januari tot en met juni 2023 volg ik de opleiding tot IEMT advanced practitioner bij Anne ten Brinke.

Wees van harte welkom!