– De coach

Coaching in de breedste zin van het woord is wat ik doe en geef. Op ensie.nl staat de volgende definitie: “Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden. Dit gebeurt meestal onder leiding van een coach.”

Of het nou gaat om zingen, om hoe je in die burnout gekomen bent, of om je levensstijl. Soms kun je gewoon wat hulp gebruiken bij het formuleren van de juiste vragen. Vragen die je naar het licht leiden in plaats van verder het donker in.

Daar is een coach voor. Samen met een coach ga je onderzoeken wat je doelen zijn, in welke volgorde je ze gaat benaderen en hoe je ze gaat behalen. Je coach helpt je met het behapbaar houden van de doelen, zodat je van faal-ervaringen terug gaat naar overwinningen. Je zelfvertrouwen opbouwt en je eigen gebruiksaanwijzing weer gaat snappen.

Wil je mij als coach, dan gaan we holistisch te werk. Dat houdt in dat we zowel mentaal als fysiek gaan kijken. Holistisch betekent alomvattend. Hoe je in het leven staat, heeft effect op hoe je je voelt.

“De waarde van het geheel is groter dan de som der delen.”

Quantum Touch en Thetahealing kunnen fijne aanvullingen zijn in het coachingstraject. Beide technieken zijn bij uitstek geschikt om korte metten te maken met trauma’s die steeds de kop op steken. Quantum Touch is ook nog eens heel makkelijk zelf te leren en toe te passen

Mocht je behoefte hebben aan coaching, mail me dan op petrahoning@gmail.com en dan kijken we wat er nodig is. We starten altijd met een intake, met een vaste prijs van € 75,- De intake duurt anderhalf, à twee uur.

Alle opleiding Quantum Touch heb ik gevolgd bij Quantum Touch Nederland.

Alle opleiding Thetahealing heb ik gevolgd bij Katinka Tchernova.

Van december 2021 tot december 2024 ben ik in opleiding tot klassiek homeopate bij Katja Schoot – Uiterkamp.

Van september tot en met december 2022 volg ik de opleiding tot IEMT-practitioner bij Anne ten Brink.

Wees van harte welkom!