– Thetahealing en Quantum Touch

Alles is intentie. Simpel: om een glas drinken van tafel te pakken, moet er eerst de intentie zijn. Dus je begint met een idee, een intentie: ‘hee, ik ga een slok nemen’. Pas daarna voer je de handelingen uit met van het begin tot het eind diezelfde intentie. De slok te nemen. Want verander je tussendoor dan kan zomaar dat glas drinken over de vloer gaan.

Een stapje ingewikkelder: om een lied te zingen, laten we voor het voorbeeld de term ‘mooi’ er ook aan verbinden, moet onwijs veel gebeuren qua intentie. Eerst moet je weten wat voor jou ‘mooi’ inhoudt. Dan heb je een aantal handelingen uit te voeren die allemaal staan of vallen met welk voornemen jij hebt. Klopt je voornemen niet met de signalen die jij je lichaam geeft, dan komt er zeker niet het geluid uit wat je bedoelt. Je moet om iets te zingen wat klinkt zoals je het bedoelt je intentie heel erg duidelijk hebben. Hoe hard, hoe zacht, hoe intens, welke toonhoogte, ga maar door. Van voor je start met zingen tot de laatste noot van de begeleiding uitgestorven is. Anders krijg je een heel bijzonder en vooral onsamenhangend lied. Dus intentie heeft een richting en een aandachtsspanne nodig.

Intentie heeft met focus te maken. Nog een stapje groter: wat wilde je worden toen je, zeg, 10, 15 jaar oud was? Is dat uitgekomen? Welke intentie had je toen? Ik zal even voor mezelf spreken: ik wilde ‘gewoon’ mensen helpen. En dieren, ik wilde ook nog even dierenarts worden, maar na een stage op het dierenasiel merkte ik dat ik de mensen toch echt veel interessanter vond. Ik ben uiteindelijk via de PABO naar het conservatorium gegaan en ik help al 17 jaar lang mensen. In eerste instantie met zingen. En later veel meer met jezelf zijn. Een volledig mens zijn. Je kunnen uiten zoals JIJ bent en wenst te zijn.

Quantum Touch en Thetahealing hebben als fundament het gegeven dat alles trilling en intentie is. Met duidelijke handvaten hoe je dit in kunt zetten om meer grip op je leven te krijgen. Korte metten te maken met wat je verstoort en vergroten wat je versterkt.

In mijn zanglessen probeer ik je zo snel mogelijk zelf je docent te maken. In mijn coaching ligt ook de nadruk op het verrijken van je gereedschapskoffer, zodat je zelf aan de slag kunt. Je bent geen slachtoffer, je leest dit omdat je zoekt naar handvaten om zelf de regie te nemen. Goed bezig!

De eerste sessie duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats op in mijn praktijkruimte aan de Vijfhuizenberg 48A, te Roosendaal. De kosten zijn € 75,- inclusief btw. Vertel me voor de sessie niet teveel over wat er aan de hand is. De sessie zelf maakt duidelijk waarom.

Je kunt me direct mailen op petrahoning@gmail.com.

Alle opleiding Quantum Touch heb ik gevolgd bij Quantum Touch Nederland.

Alle opleiding Thetahealing heb ik gevolgd bij Katinka Tchernova.

Wees van harte welkom!