– Voice-Lab!

“Voice-Lab!” 5 lessen van 2 uur in een kleine groep. Max 4 personen.

In het nieuwe schooljaar zijn de lessen op onze nieuwe locatie: Vijfhuizenberg 48D! Veel ruimte, coronaproof en royaal de mogelijkheid om voor elkaar een tof eindconcert te geven of af te sluiten met je eigen opgenomen song!

Gedegen kennis over de stem in vijf lessen van 2 uur. Weten wat er zich in je lijf en specifiek op gebied van zangspieren gebeurt. Kennis van de verschillende methodes, met nadruk op Complete Vocal Technique en Universal Voice (voorheen EVTS). Ook NLP (Neuro Linguistic Programming) speelt een grote rol in de lessen. Alle theorie gaan we meteen in de praktijk brengen met een of meer songs die aansluiten op de voorafgaande theorie. Je gaat ook aan de slag met zelf gekozen songs.

Voor mensen die veel zingen, wellicht al de nodige zangles gehad hebben en wat opfrissing of verdieping in de al aanwezige kennis zoeken. Die geen behoefte hebben aan een lang traject, of vast zangles. Vanzelfsprekend gaan we diep in op vragen die gesteld worden.

Tot nu toe is elke cursus anders geweest. Heel bijzonder is ook hoe er elke cursus een rode draad lijkt te zijn. We hebben een groep gehad die erg technisch was, veel zangtechniek en het toepassen ervan. Een groep waarbij juist presentatie en faalangst het grote werkpunt was. Prachtig en bijzonder! Jullie maken zelf de lessen en zo krijg je altijd wat je nodig hebt, of waar je vraag over gaat.

Kosten inclusief materiaal en versnaperingen: € 200,- ex. 21% btw (deze wordt berekend voor leerlingen vanaf 21 jaar en maakt de totaalprijs € 242,-)

De cursus kan al gepland worden op zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 vanaf 2 personen. Dus ken je iemand met wie je graag aan de slag zou willen, meld je aan en we plannen de data flexibel in!

Onze ruimte is groot genoeg om coronaproof te kunnen werken, dus ik hoop jullie snel weer blij te maken met de leukste zangcursus!

Mail naar petrahoning@gmail.com om je aan te melden. De cursus kado doen kan ook!

Inschrijfformulier Voice-Lab 2021 – 2022