– Voice-Lab!

DEZE PAGINA IS TIJDELIJK GERESERVEERD VOOR ‘IK VERGEET JE NIET’

In de eerste bijeenkomst zijn we bezig geweest met beleven. Als je vanuit beleving en impuls beweegt, zingt, communiceert en leeft, gaat alles vloeiend. Te vergelijken met netflix kijken via een goede internetverbinding. Als je moet gaan bedenken hoe iets zou moeten, hoe iets zou moeten voelen, of hoe de beweging zou moeten zijn om iets uit te drukken, ga je netflix kijken via een openbare, trage verbinding.

Met spel ben je waarachtig in een fictieve omgeving. Als je een lied zingt, zing je echt zelf, maar de tekst die je vertolkt is van iemand anders. Je gaat dus op zoek naar je eigen beleving bij die tekst, zodat je waarachtig en oprecht je lied kunt vertolken. Dan ontstaat de juiste uitstraling. Helemaal vanzelf.

We hebben Hallelujah gezongen en Petri kwam met deze prachtversie uit ‘de Doornvolgels’.

De volgende bijeenkomsten zijn op 18 oktober, 1, 15 en 29 november. Ik heb er zin in en jullie inspireren me echt enorm! Dus vanaf januari start ik de cursus ‘lekker spelen!’, waarover later meer!

Dankjulliewel!! En ken je mensen voor wie dit ook leuk zou zijn, sleur ze gewoon mee! Iedereen is welkom!

Petra.

Voice-Lab! – de meest uitgebreide zangcursussen!

Een lab, of laboratorium is een plek waar je uitvogelt hoe dingen kunnen, wat wel of niet werkt, bij elkaar past, matcht met hoe je dacht dat het zou zijn.

Dat is precies wat we in de Voice-Lab! cursussen doen. Onderzoeken. Iedereen heeft een startpunt. Voor alle cursussen geldt dat je vanaf elk startpunt welkom bent. Er is geen vast format, alleen een geraamte qua lesstof, waar vandaan we dezelfde taal spreken en op elk niveau een stap verder kunnen zetten.

Dus wat je wens ook is, of je gerichte vragen hebt op zanggebied, of je wil laten leiden door wat zich aandient, elk punt is een startpunt om vanuit verder te groeien.

Wees dus van harte welkom!

Petra.


Foto gemaakt door Ad Akkermans.

Voice-Lab! Dagcursus inclusief heerlijke lunch!

-TBA-

10.00 – 12.00 uitleg zangtechniek.
12.15 – 13.00 lunch.
13.00 – 16.00 zingen -> je geeft van tevoren twee songs op waar je aan wil werken.

Max 6 personen, kosten € 100,-
Locatie: Vijfhuizenberg 48 D, Roosendaal.
Aanmelden via mail naar petrahoning@gmail.com

Een heerlijke spoedcursus zang! Een dag doorbrengen met gelijkgestemden. Alle informatie in een handig naslagwerk, zodat je thuis ook nog met de materie aan de slag kunt. Leren met en van elkaar. En tussendoor een heerlijke lunch!

Na deze lesdag heb je:

– inzicht in wat je lichaam allemaal kan als het gaat om zingen.
– alle aangeboden technieken zelf gevoeld en uitgeprobeerd.
– meer inzicht in wat jou remt, maar zeker ook in wat je juist beweegt.
– duidelijke handvaten meegekregen omtrent je eigen vragen en zangtechnische ontwikkeling.

En niet het minst belangrijke: we hebben een dag veel plezier gehad met uitproberen, ontdekken, grenzen verleggen, verwonderen en heerlijk zingen!