Je hebt me gevonden!

Ik ben Petra Honing. Zangeres en zangdocente in hart en nieren en mateloos geïnteresseerd in en geïnspireerd door mensen in ál hun facetten. Vrouw van gitarist Sebas Honing en mama van maar liefst vier dochters en één zoon.

Deze prachtige foto is gemaakt door Ad Akkermans.

Zangles geven is en blijft mijn grootste passie! Ik heb al heel veel zijsporen gevolgd, welke allemaal gemaakt hebben dat mijn zanglessen nog completer en breder werden en worden.

Je kunt alles al. Tenzij je een beschadiging aan je stembanden hebt, is er geen enkele reden dat jij die ‘moeilijke noot’ niet kan halen. Hoe meer je na gaat denken over hoe het moet, hoe meer je je lijf mee wil helpen en wat je zingt mooi wil maken, hoe strakker alles gaat zitten. Ken je dat? Heb je pech, dan ben je na het zingen nog hees, ook.

Uitgangspunt is simpel: je kunt alles al. Je kunt de heftigste, liefste, mooiste, luidste, zachtste en grappigste geluiden maken met je stem, zonder schade te doen. Echt waar.

Quantum Touch, klankschalen en Thetahealing vormen de rode draad in mijn coaching. Sinds 1 januari 2019 heb ik ook buiten het muzikale een coachingspraktijk. De mens is meer dan alleen een lichaam. Alles heeft invloed op alles. Gedachten zijn krachten en je kunt jezelf écht ziek denken. Gelukkig kun je jezelf net zo gezond denken 🙂 Vergelijk het gevoel maar eens: dat je wanneer je een drukke dag voor de boeg hebt, een griepje véél harder voelt dan wanneer je een dagje Efteling voor de boeg hebt. Ik gebruik deze technieken vanzelfsprekend uitsluitend in overleg.

Met een klankschaalsessie of -massage kun je een diepe ontspanning bereiken, blokkades oplossen en pijnplekken aanpakken. Mijn huidige opleiding Energetic Sound Touch is een opleidingstraject, waarbij je tegelijkertijd student en proefpersoon bent. Heerlijk! Tijdens mijn opleiding kost een sessie van een uur slechts € 25,-

Klik hier om naar de muziekschool te gaan die ik met mijn lief, Sebas Honing heb.

Wil je horen hoe ik als zangeres klink? Zoek me vooral op op youtube! Petra Honing -> er staan zowel live filmpjes op als de clips die we met metalband Equisa en akoestisch duo Mr. & Mrs. Honey gemaakt hebben.

Ik heb ook een facebookpagina: Petra Honing. 

Je kunt me bereiken via petrahoning@gmail.com.

Gevolgde opleidingen:

Conservatorium zang
Complete Vocal Technique – Kopenhagen
EVTS bij verschillende docenten

Coaching bij diverse opleidingsinstituten.

Opleiding gevolgd bij Quantum Touch Nederland:
Quantum Touch level 1
Quantum Touch level 2
Quantum Allergy level 1
Quantum Allergy level 2
Self Created Health
Quantum Animals
Supercharging

Opleiding gevolgd bij Katinka Tchernova:
Thetahealing Basic DNA
Thetahealing Advanced DNA
Thetahealing Dig Deeper

Opleiding gevolgd bij Happynings Soundhealing:
Basiscursus klankschalen
Cursus klanksessies
Cursus klankmassage
Opleiding Energetic Soundtouch

Hypnose basiscursus – gevolgd bij Hypnoworld.

Er komt de komende jaren nog zat bij, want er is ongelofelijk veel leuk en alles draagt bij aan nog meer kennis en gereedschap voor in mijn koffertje, waarmee ik onwijs veel mensen een stapje dichter hoop te brengen bij zichzelf. En te genieten van dat prachtmens dat je bent!

Veel leesplezier! Petra.